İsyan Meyhanesi’nde Hit Magazin Rüzgârı Esti

Antalya’nın sevilen magazin yazarı Tanju Altınay’ın kurucusu olduğu Hit Magazin dijital dergisi ekibi, dostlarıyla birlikte Kaleiçi’nde yer alan İsyan Meyhanesi’nde keyifli bir gece geçirdi. Samimi sohbetler, kahkahalar ve canlı müzik performanslarıyla unutulmaz bir buluşma yaşandı.
İsyan Meyhanesi’nde Hit Magazin Rüzgârı Esti

Antalya geceleri geçtiğimiz akşam Kaleiçi’nde unutulmaz bir buluşmaya sahne oldu. Antalya’nın sevilen magazin yazarı Tanju Altınay’ın kurucusu olduğu Hit Magazin dijital dergisi ekibi ve dostları, İsyan Meyhanesi’nde doyasıya eğlendi.

isyan-meyhanesinde-hit-magazin-ruzgari-esti-2.webp

MÜZİK VE KAHKAHA BİR ARADAYDI

Samimi sohbetlerin, kahkahaların ve içten şakaların eşlik ettiği gecede sahne alan grup, konuklara müzik ziyafeti sundu. Masalarda oturan herkes, Hit Magazin ekibiyle birlikte şarkılara katılarak ortak bir coşku yaşadı.

isyan-meyhanesinde-hit-magazin-ruzgari-esti-4.webp

Gece boyunca neşenin ve enerjinin hiç düşmediği eğlencede, dostluk ve birliktelik ruhu ön plana çıktı. Antalya’nın renkli sosyal hayatına damga vuran bu buluşma, “İsyan Meyhanesi’nde eğlenceye doyum olmadı” dedirtti.

isyan-meyhanesinde-hit-magazin-ruzgari-esti-3.webp

Kaynak:Tanju Altınay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.