Akdeniz Gerçek | Antalya | İMO Antalya'dan Döşemealtı Belediyesi İmar Müdürlüğü'ne Ziyaret

İMO Antalya'dan Döşemealtı Belediyesi İmar Müdürlüğü'ne Ziyaret

İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi yöneticileri, Döşemealtı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nü ziyaret ederek teknik iş birliği protokolü üzerine görüş alışverişinde bulundu.

İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi yöneticileri, Döşemealtı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nü ziyaret ederek teknik iş birliği protokolü üzerine görüş alışverişinde bulundu.

İMO Antalya'dan Döşemealtı Belediyesi İmar Müdürlüğü'ne Ziyaret
KAYNAK: Haber Merkezi

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şube Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Ali Erman Aydın, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Can Çivik ve Şube Personeli Hayat Aydemir ile birlikte Döşemealtı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Sayın Hayrettin Bahşi’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette İMO Antalya ve Döşemealtı Belediyesi arasında yürütülen teknik iş birliği hakkında karşılıkla görüş alışverişinde bulunuldu.

İMO ANTALYA'DAN AÇIKLAMA

İMO Antalya'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "27 Aralık 2025 tarihinde Şube Yönetim Kurulu İkinci Başkanımız Ali Erman Aydın, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Halil Can Çivik ve Şube Personelimiz Hayat Aydemir, Döşemealtı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Sayın Hayrettin Bahşi’yi makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette, Şubemiz ile Döşemealtı Belediyesi arasında yürütülen teknik iş birliği protokolü hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Görüşmede, kurumlar arası iş birliğinin önemi ele alındı. Nazik ev sahipliği ve misafirperverliği için Sayın Hayrettin Bahşi’ye teşekkür ederiz" denildi.

imo-antalyadan-dosemealti-belediyesi-imar-mudurlugune-ziyaret

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız