İmamoğlu: “Mahvettiğiniz Şehirde Rant Dönemi Bitti”

CHP Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun mesajları, X hesabına erişim engeli getirilmesinin ardından yeni açılan Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi hesabından paylaşılıyor. Açıklamasında İstanbul’da 130 projede kamu alanlarından ve imar hareketliliğinden sağlanan rantın 85 milyar dolara ulaştığını ifade eden İmamoğlu, “Bir avuç insana sağladığınız rant dönemi çoktan bitti” diye konuştu.
Ekrem İmamoğlu, çalışma arkadaşlarının rant projelerine karşı duruşunu övdü ve “Bütün çalışma arkadaşlarım İstanbul’un muhafızlarıdır. Bu şehre ihanet eden her işe karşı çıkarlar ve çıkacaklar” ifadelerini kullandı.
Ekrem İmamoğlu: “Birilerini Sağladığınız Rant Tam 85 Milyar Dolar”
Ekrem İmamoğlu’nun açıklamasının tamamı ise şu şekilde:
“İstanbul’a ihanet dönemi bitti, İstanbul’un milyonlarca muhafızı var.
Yeşil alanları, deprem toplanma alanlarını, askeri alanları imara açtınız, birilerine özel imar verdiniz, şehri katlettiniz, trafiği mahvettiniz. Sadece 15 yılda 130 projede kamu alanlarından ve imar hareketliliğinden birilerine sağladığınız rant tam 85 milyar dolar.
Şehri birlikte mahvettiğiniz kişiler şimdi de utanmadan televizyonlara çıkıp, çalışma arkadaşlarıma iftira atıyor.
Neymiş, benim yol arkadaşlarım rant projelerine karşı çıkmışlar. İyi ki karşı çıkmışlar, bu tutumlarından dolayı hepsiyle gurur duyuyorum. Bütün çalışma arkadaşlarım İstanbul’un muhafızıdır, bu şehre ihanet eden her işe karşı çıkarlar ve çıkacaklar.
Bir avuç insana sağladığınız rant dönemi çoktan bitti. Televizyonlara çıkarıp bize iftira atanların bir avuç rantçı olduğunu da kendiniz tescil etmiş oldunuz.”
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.