Finike Yolunda Seyir Halindeyken Yılanla Göz Göze Geldi

Antalya'nın Finike ilçesinde, Bağyaka yolunda seyir halinde olan sürücü hayatının şokunu yaşadı. Otomobile giren yılan ön cama çıktı.
Finike Yolunda Seyir Halindeyken Yılanla Göz Göze Geldi

Antalya'da bir sürücü seyir halindeyken kaputta beliren bir yılanın ön cama çıkmasıyla neye uğradığını şaşırdı. Kumluca ilçesinde çalışan bir kişi, Finike ilçesindeki evine dönmek için seyir halindeyken otomobilinin ön camında bir yılanın dolaştığını fark etti.

Finike Yolunda Yılan Paniği! Seyir Halindeyken Göz Göze Geldi 2

Kaputtan Çıkıp Ön Camda Dolaştı

Bağyaka yolunda otomobilin kaputuna girip, cama çıktığı tahmin edilen yılanın seyir halindeyken ön cam üzerinde gezdiği anları kaydeden sürücü, sıcak yaz günlerinde benzer tehlikelere karşı dikkatli olunmasını istedi.

Birbirine Sarılmış Yılanlar Kamerada

Diğer yandan, yine Finike'nin Bağyaka yolu üzerinde birbirine sarılmış haldeki iki yılan da başka bir vatandaş tarafından görüntülendi.

Finike Yolunda Yılan Paniği! Seyir Halindeyken Göz Göze Geldi 3

Görüntüdeki Yılanlar Zehirli mi?

Uzmanlar, görüntülenen yılanların zararsız ve doğaya faydalı türler olan bozkır yılanı olduğunu belirtirken çiftleşme döneminde oldukları için bu türlerin açık alanlarda daha sık görülebildiğini söyledi. Yetkililer, bu gibi durumlarda vatandaşların yılanlara yaklaşmaması ve doğal yaşamlarına müdahale edilmemesi gerektiğini dile getirdi.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.