Finike Boldağ’ın susuzluk sorununa Büyükşehir’den çözüm

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Finike Boldağ'da 50 tonluk su deposu kurarak bölgenin susuzluk sorununu çözüme kavuşturdu.
Finike Boldağ’ın susuzluk sorununa Büyükşehir’den çözüm

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Finike Boldağ'da 50 tonluk su deposu kurarak bölgenin susuzluk sorununu çözüme kavuşturdu.

Büyükşehir'den Hayati Adım

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike Boldağ'da yaşanan susuzluk sorununa kalıcı bir çözüm sağladıklarını açıkladı. Böcek, "Suyun kıymetini en çok susuzluğu çeken bilir. Antalya'da su akmayan çeşme kalmasın, kimse mağdur olmasın diye ekiplerimizle aralıksız çalışıyoruz." dedi. Böcek, bölgeye 50 tonluk su deposu kurduklarını ve bu sayede bölge halkının su ihtiyacını karşılayarak yaşam şartlarını iyileştirdiklerini belirtti.

Boldağ'a Yeni Su Deposu

Finike Boldağ'da su ihtiyacının karşılanması için Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan 50 tonluk su deposu, bölgedeki su sorununu büyük ölçüde çözdü. Böcek, "Suyun kıymetini en çok susuzluğu çeken bilir. Antalya'da su akmayan çeşme kalmasın, kimse mağdur olmasın diye ekiplerimizle aralıksız çalışıyoruz. Finike Boldağ'da kurduğumuz 50 tonluk su deposu ile hayat şartlarını iyileştiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Kamer Durdu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.