Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde falezlerin kenarında uzun süre oturan bir kadın, çevrede paniğe neden oldu. Olası bir facia yaşanabileceği endişesiyle yapılan ihbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Olay, gece saatlerinde Gençlik Mahallesi'nde bulunan falezlerde meydana geldi. Kimliği henüz öğrenilemeyen kadın, falezlerin tehlikeli noktasında uzun süre oturunca çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
Polis, İtfaiye ve Sağlık Ekipleri Bölgeye Sevk Edildi
İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Ekipler, kadının güvenliğini sağlamak için bölgede önlem alırken, olası bir olumsuzluğun yaşanmaması için dikkatli şekilde müdahalede bulundu.

Sağlık Kontrolünden Geçirildi
Tedbir amacıyla ambulansa alınan kadın, sağlık ekipleri tarafından kontrolden geçirildi. Sağlık durumunun iyi olduğu belirlenen kadın, daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
