Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında sahasında Çaykur Rizespor’a 5-2 mağlup olan Antalyaspor’da teknik direktör Emre Belözoğlu, maçın ardından yaptığı açıklamada istifa sinyali verdi.
“Çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz”
Maç sonrası konuşan Belözoğlu, son haftalardaki gidişata dikkat çekerek şunları söyledi:
“Son 2 hafta hariç işler iyi gidiyordu. Ancak Antalya’da bize karşı 2-3 haftadır bakışı hissediyorum. Antalyaspor taraftarı hiç merak etmesin, başkanla konuşup gereğini yapacağım. Tabii bizim adımıza çok büyük bir hayal kırıklığı. Ligin en yumuşak takımlarından biriydik geçen sene. Bu sene de bu alışkanlığımız devam etti.”
Hakem eleştirisi: “Türkiye’nin en kötü hakemi”
Belözoğlu, farklı mağlubiyette hakemin performansının da etkili olduğunu savundu:
“Böylesine bir mağlubiyetin oluşmasında benim, oyuncularımın performansı kadar bence Türkiye’nin açık ara en kötü hakeminin de performansı net bir şekilde belirleyiciydi. Ne kırmızı kartları gösterdi, 1. dakikadan itibaren bunu hissettirdi. Rizespor’u ayakta tuttu o anlamda.”
Taraftar istifaya çağırdı
Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından Antalyaspor taraftarı, teknik direktör Emre Belözoğlu’nu istifaya davet etti. Belözoğlu’nun geleceği başkanla yapacağı görüşmenin ardından netleşecek.
Daha önce de bırakmıştı
Emre Belözoğlu’nun Antalyaspor’daki geleceği ilk kez gündeme gelmiyor. Tecrübeli teknik adam, daha önce de görevinden ayrılma kararı almış, ancak yapılan görüşmeler sonrası yeniden takımın başına dönmüştü.