Antalya Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası, bugün (15 Ocak 2026) Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Oda başkanları ve üyelerin yoğun katılım gösterdiği kurulda, meslek odasının önümüzdeki dönemdeki yönetim kadrosu belirlendi.
Sandıkta "Beyaz Liste" Galibiyeti
Genel kurulda başkanlık için Yusuf Erdemir ve Celal Uyar’ın listeleri yarıştı. Sabah saat 10:00’da başlayan oy verme işleminin ardından yapılan tasnif sonucunda, seçime "Beyaz Liste" ile giren Yusuf Erdemir oy çokluğuyla başkanlık koltuğuna oturdu.
Kutlamalar Davul Zurna Eşliğinde Yapıldı
Seçim sonuçlarının netleşmesiyle birlikte Yusuf Erdemir ve destekçileri büyük sevinç yaşadı. Genel kurulun yapıldığı salonun önünde bir araya gelen üyeler, yeni başkanın zaferini davul ve zurna eşliğinde kutladı. Coşkulu kalabalığa seslenen Erdemir, tüm üyelere teşekkür ederek yeni dönemde birlik mesajı verdi.