Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
23°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Ekrem İmamoğlu Antalya’ya Ayak Bastı

Ekrem İmamoğlu Antalya’ya Ayak Bastı

CHP’nin Cumhurbaşkanı Aday Adayı Ekrem İmamoğlu’nun dün İzmir’de başlattığı seçim maratonunun üçüncü durağı Antalya’ya ayak bastı.

CHP’nin Cumhurbaşkanı Aday Adayı Ekrem İmamoğlu’nun dün İzmir’de başlattığı seçim maratonunun üçüncü durağı Antalya’ya ayak bastı.

Ekrem İmamoğlu Antalya’ya Ayak Bastı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 23 Mart 2025 tarihinde yapılacak ön seçiminde cumhurbaşkanı adayı olarak yarışacak olan Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında İzmir’de başlattığı maratonunu Kayseri ve Adana’da sürdürdükten sonra Antalya’ya geldi. Saat 16.00 sularında Antalya Havalimanı VIP Terminali’ne inen İmamoğlu, CHP Antalya İl Başkanı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı, milletvekilleri ve belediye başkanlarının da yer aldığı kalabalık bir grup tarafından karşılandı.

Aksu'da İftara Katılacak

Karşılamanın ardından IC Otel’e geçen İmamoğlu, burada bir süre dinlendikten sonra beraberindeki heyetle toplantılar gerçekleştireceği öğrenildi.  İmamoğlu’nun toplantıdan sonra Aksu’da bir vatandaşın iftar sofrasına konuk olacağı öğrenildi.

Cam Piramit’te Halka Seslenecek

Aksu’daki iftar programının ardından Ekrem İmamoğlu, Antalya’da Saat 20.30’da Cam Piramit’te düzenlenecek buluşmaya katılacak. 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız