Döşemealtı’nda Aşure Kazanı Dostluk İçin Kaynadı!

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Döşemealtı Şubesi, Döşemealtı Belediyesi Kent Meydanı’nda aşure etkinliği düzenledi.
Döşemealtı’nda Aşure Kazanı Dostluk İçin Kaynadı!

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Döşemealtı Şubesi, Muharrem ayı dolayısıyla Döşemealtı Belediyesi Kent Meydanı’nda aşure etkinliği düzenledi. Etkinliğe Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, CHP İlçe Başkanı Veli Çot, CHP Döşemealtı Kadın Kolları Başkanı Selmay Atik, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

[article id="10326" color="bg-primary"][/article]

Döşemealtı’nda Aşure Kazanı Dostluk İçin Kaynadı! 4

Birlik ve Beraberliğe Dikkat Çekti

Aşure kazanının etrafında toplanan vatandaşlar, birlik ve dayanışma duygularını paylaştı. Etkinlikte konuşan Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Döşemealtı Şube Başkanı ve Akdeniz Gerçek Gazetesi yazarı Binali Efe, aşurenin toplumdaki dayanışmanın ve kardeşliğin simgesi olduğunu söyledi. Birlik ve beraberliğin her zaman korunması gerektiğine dikkat çeken Efe, “Her lokmanın bereket vermesini diliyorum. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Döşemealtı’nda Aşure Kazanı Dostluk İçin Kaynadı! 3

[article id="10789" color="bg-danger"][/article]

“Huzur Ve Bereket Temenni Ederiz”

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal açıklamasında, “Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Döşemealtı Şubesinin Cumhuriyet Meydanında düzenlediği geleneksel “Aşure Lokması Etkinliğine” CHP Döşemealtı İlçe Başkanımız Veli Çot, CHP Döşemealtı İlçe Kadın Kolları Başkanımız Selmay Atik ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte katılım sağladık. Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Döşemealtı Şube Başkanı Binali Efe başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Dağıtılan aşurelerinin barış, huzur ve bereket getirmesini temenni ederiz.” ifadelerini kullandı.
Döşemealtı’nda Aşure Kazanı Dostluk İçin Kaynadı! 2Döşemealtı’nda Aşure Kazanı Dostluk İçin Kaynadı! 5

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.