CHP’de Liste Krizi

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) liste krizi yaşanıyor. Edinilen bilgilere göre, Antalya’nın en büyük ikinci ilçesi olan Muratpaşa’da İlçe Başkanı Hasan Şahin, genel merkezden gelen listeyi değiştirdi. İşte detaylar
CHP’de Liste Krizi

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) liste krizi yaşanıyor. Antalya’nın en büyük 2. ilçesi Muratpaşa’da edinilen bilgiye göre İlçe Başkanı Hasan Şahin, genel merkezden gelen listeyi değiştirdi.

Liste Değişikliği

İddiaya göre Muratpaşa İlçe Seçim Kurulu’na verilen listede 1. sırada yer alan Önder Kurnaz çıkarıldı. Önder Kurnaz’ın yerine başka bir ismin yazıldığı, Mustafa Düzenli ve Hüseyin Eroğlu’nun listeden çıkarıldığı kaydedildi.

Durumdan Rahatsız Olduğu İddiası

İddiaya göre listeye Murat Öztinar ve Özcan Yılmaz’ın alındığı kaydedilirken Antalya İl Başkanı Nail Kamacı’nın durumdan rahatsız olduğu söyleniyor.  Şahin’in liste değişikliği kararında Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın da etkili olduğu iddialar arasında. 

Görevden Mi Alınacak?

Hasan Şahin'in görevden alınması bekleniyor.

Özgür Özel Antalya'da 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yarın Antalya’da yapacağı aday tanıtım toplantısı öncesi yaşanan kriz Antalya Örgütü’nü sarstı.

Kaynak:Kamer Durdu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.