CHP Kepez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen dayanışma gecesi, parti yöneticileri ile milletvekillerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Dayanışma gecesinde buluşma
Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez’in öncülüğünde düzenlenen gecede PM Üyesi ve Milletvekili Cavit Arı, PM Üyesi Önder Kurnaz, PM Üyesi Tolga Sağ, YDK Üyesi ve Milletvekili Aliye Coşar ile milletvekilleri Mustafa Erdem ve Aykut Kaya yer aldı.
Programa İl Başkanı Nail Kamacı, il yöneticileri, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleri de katıldı.

Teşekkür edildi
Dayanışma gecesinde konuşan CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı sosyal medya hesabından paylaşım yaparak teşekkür etti. İşte o paylaşım
Kepez İlçe Başkanımız Gökhan Ölmez’in öncülüğünde düzenlenen dayanışma gecesinde; PM Üyemiz ve Milletvekilimiz Cavit Arı, PM Üyemiz Önder Kurnaz, PM Üyemiz Tolga Sağ, YDK Üyemiz ve Milletvekilimiz Aliye Coşar, Milletvekillerimiz Mustafa Erdem ve Aykut Kaya, İl Başkanımız Nail… pic.twitter.com/NKGVSDjinv
— CHP ANTALYA İL BAŞKANLIĞI (@antalyachpil) February 9, 2026