CHP Heyetinden Manavgat’a Ziyaret

CHP Antalya Milletvekilleri Sururi Çorabatır ve Aliye Coşar, Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara’yı ziyaret ederek kentin sorunlarını ve halkın beklentilerini görüştü.
CHP Heyetinden Manavgat’a Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekilleri Sururi Çorabatır ve Aliye Coşar, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara’yı Side Hizmet Binası’nda ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Manavgat’ın mevcut durumu, belediye hizmetlerinin etkinliği ve vatandaşların talepleri ele alındı.

Halkın Talepleri Öncelikli Gündem Oldu

Ziyarette, ilçede devam eden projeler, altyapı çalışmaları ve hizmet alanındaki öncelikler detaylı şekilde masaya yatırıldı. Başkan Kara, belediye olarak halktan gelen taleplere önem verdiklerini ve çözüm odaklı bir anlayışla çalıştıklarını ifade etti.

Chp Heyetinden Manavgat’a Ziyaret 1

“Manavgat’ı Daha Güzel Yarınlara Taşıyacağız”

Toplantının ardından bir açıklamada bulunan Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, “Kentimizin ihtiyaçları, vatandaşlarımızın talepleri ve yerel yönetim olarak önceliklerimiz üzerine oldukça verimli bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Nazik ziyaretlerinden ve yapıcı katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Dayanışma içinde hareket ederek Manavgat’ımızı daha güzel yarınlara taşıyacağız.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.