Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
23°
Akdeniz Gerçek | Antalya | CHP Antalya’dan Ortak Bildiriye Destek: "Kampanyayı Yürütenlerin Kukla Olduğunu Biliyoruz”

CHP Antalya’dan Ortak Bildiriye Destek: "Kampanyayı Yürütenlerin Kukla Olduğunu Biliyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 81 il başkanı, son dönemde parti yönetimini ve özellikle kadın siyasetçileri hedef alan kampanyalara karşı ortak bildiri yayımladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 81 il başkanı, son dönemde parti yönetimini ve özellikle kadın siyasetçileri hedef alan kampanyalara karşı ortak bildiri yayımladı.

KAYNAK: Bülten
CHP Antalya’dan Ortak Bildiriye Destek: "Kampanyayı Yürütenlerin Kukla Olduğunu Biliyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri, sosyal medyada parti yöneticilerine ve kadın siyasetçilere yönelik yürütülen karalama kampanyalarına karşı tek ses oldu. 81 il başkanının imzasını taşıyan ortak açıklamada, iktidarın siyasi tükenmişlik içinde ahlaki değerleri hiçe sayarak insanların onur ve iffetine saldırdığı savunuldu.

"Sapkın ve Kadın Düşmanı Bir Zihniyet"

Karalama kampanyalarının arkasındaki odakları yakından takip ettiklerini belirten CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, siyasetin bu tarz kirli yöntemlerle yönlendirilemeyeceğini vurguladı. Açıklamada “Çaresizce sarıldıkları ahlaksız saldırıların senaryosunun altında karanlık, kadın düşmanı ve sapkın bir zihin yapısının olduğu açıktır. Genel Başkanımızı, yöneticilerimizi ve bilhassa kadın siyasetçileri hedef alan bu mide bulandırıcı kampanyayı yürütenlerin aciz birer kukla olduğunu biliyoruz. Bu kuklaların iplerini elinde tutanların hangi çarpık ilişki ağları içinde yer aldığını da detaylarıyla biliyoruz” denildi. 

"Kadın Yol Arkadaşlarımızın Yanındayız"

Saldırıların asıl hedefinin zamanı gelen iktidar değişimini geciktirmek olduğunu ifade eden Kamacı, haysiyet cellatlığına karşı hukuki ve siyasi mücadelenin süreceğini belirtti. Açıklamada, "Sefil saldırıların hedefi olan tüm kadın yol arkadaşlarımızın yanındayız. Her birinin hakkını, hukukunu ve onurunu savunmayı görev biliyoruz. 81 ilde Genel Başkanımız Özgür Özel liderliğinde, tüm gücümüzle memleketimizin geleceği için çalışmaya dün olduğundan daha kararlı şekilde devam edeceğiz” ifade edildi.

"Hakikat Mutlaka Kazanacak"

Mevcut ekonomik ve sosyal krizlerin üstünü örtmek amacıyla bu tür suni gündemler yaratıldığını dile getiren il başkanları, ortak bildiriyi şu inançlı sözlerle tamamladı. Açıklamanın sonunda, "Halkımız; iktidarın ahlaki pusulasını kaybetmesini ibretle görüyor, not alıyor. Hakikat mutlaka kazanacak, hak yerini bulacak. Halkımız hak ettiği onurlu hayata CHP iktidarında kavuşacak” şeklinde bitirildi.

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı açıklamada şunları söyledi;

“KİRLİ VE KARANLIK ODAKLARIN SİYASETİ

DİZAYN ETME ÇABASINA İZİN VERMEYECEĞİZ.

Tarihimizin her döneminde siyasi rekabet yaşanmış, fikir ayrılıkları olmuş, hangi görüşün hakim olacağı konusunda mücadele verilmiştir. Bu mücadelenin yol ve yöntemleri yıllardır bellidir.

AKP iktidarının, vatandaşlarımızın yaşadığı gerçek, yakıcı ve ağır sorunları çözmeye muktedir olmadığı ortaya çıkmıştır.

Zamanı gelen bir iktidar değişimine direnmek için gösterdiği beyhude çaba, AKP’yi en temel insani değerlerimize aykırı marjinal bir pozisyona savurmuştur.

İktidar; siyasi tükenmişliğinin sonucunda ahlaki değerlerinin tamamını da yitirmiş haldedir.

Halkımız; iktidarın ahlaki pusulasını kaybetmesini, iftira atmanın da ötesine geçerek insanların onuruna ve iffetine alçakça saldırılara yeltenmesini ibretle görüyor, not alıyor.

Çaresizce sarıldıkları ahlaksız saldırıların senaryosunun altında karanlık, kadın düşmanı ve sapkın bir zihin yapısının olduğu, bu zihniyetin kimseye bir faydası olamayacağı açıktır.

Genel Başkanımızı, yöneticilerimizi ve bilhassa kadın siyasetçileri hedef alan bu mide bulandırıcı kampanyayı yürütenlerin aciz birer kukla olduğunu biliyoruz. Bu kuklaların iplerini elinde tutan, devletin gücünü kendi gücü zannedenlerin hangi çarpık ilişki ağları içinde yer aldığını da detaylarıyla biliyoruz.

Sefil saldırıların hedefi olan tüm kadın yol arkadaşlarımızın yanındayız. Her birinin hakkını, hukukunu ve onurunu savunmayı görev biliyoruz.

81 ilde Genel Başkanımız Özgür Özel liderliğinde, tüm gücümüzle memleketimizin geleceği için çalışmaya dün olduğundan daha kararlı şekilde devam edeceğiz.

Hakikat mutlaka kazanacak.

Hak yerini bulacak.

Halkımız hak ettiği onurlu hayata CHP iktidarında kavuşacak.

Halkın dediği olacak, Türkiye kazanacak.”

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız