Büşra Özdemir’den İlk Kritik Toplantı!

Muhittin Böcek’in tutuklanmasının ardından Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili seçilen Büşra Özdemir, belediye bürokratlarıyla koordinasyon toplantısı yaptı.
Büşra Özdemir’den İlk Kritik Toplantı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek'in "rüşvet" soruşturması kapsamında 5 Temmuz 2025 tarihinde tutuklanması ardından mecliste yapılan seçim sonrası görevi vekaleten devralan Büşra Özdemir, belediye üst yönetimiyle kapsamlı bir koordinasyon toplantısı düzenledi. Toplantıya Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri, ASAT Genel Müdürü, Genel Sekreter Yardımcıları, danışmanlar ve daire başkanları katıldı.

Sosyal medya hesabından toplantıya ilişkin paylaşım yapan Özdemir, “Antalya Büyükşehir Belediyesi bürokratlarımız ile Koordinasyon Toplantımızı gerçekleştirdik” dedi.

Büşra Özdemir’den İlk Kritik Toplantı!

“Emanete Sahip Çıkacağız, Hizmet Aksamayacak”

Büşra Özdemir, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Genel Sekreterimiz, ASAT Genel Müdürümüz, Genel Sekreter Yardımcılarımız, Danışmanlarımız ve Daire Başkanlarımızın katıldığı toplantımızda, Başkanımız Muhittin Böcek’e emaneti olan hizmet makamını teslim edene kadar yürünecek yol haritasını belirledik. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak 19 ilçemizde hizmetlerimizi aksatmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Büşra Özdemir’den İlk Kritik Toplantı!

Kaynak:Tayfun Akyatan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.