Büşra Özdemir'den Ankara’da Kritik Temaslar

Rüşvet soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra görevden uzaklaştırılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in yerine Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olan Büşra Özdemir, bir dizi temas ve toplantı için Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret etti.
Büşra Özdemir'den Ankara’da Kritik Temaslar

Rüşvet soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra görevden uzaklaştırılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in yerine Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olan Büşra Özdemir, bir dizi temas ve toplantı için Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Özdemir, başkent programı kapsamında önce CHP Genel Başkan Yardımcıları Ensar Aytekin ve Gül Çiftci Binici ile makamlarında bir araya geldi. Ardından Sosyal Demokrat Belediyecilik Eşgüdüm Konseyi (SODEMBEK) toplantısına katıldı.

Genel Başkan Yardımcılarıyla Görüşme

CHP Genel Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette Özdemir, Aytekin ve Binici ile güncel siyasi gelişmeler ve yerel yönetim süreçlerine dair görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretin ardından konuşan Özdemir, nazik ev sahipliği ve samimi paylaşımlar için her iki genel başkan yardımcısına da teşekkür ederek, “Hep birlikte omuz omuza, halkın iradesi ve demokrasi için mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ekran Resmi 2025 07 31 20.56.22

Ekran Resmi 2025 07 31 20.56.31

SODEMBEK Toplantısında Gündem: Kent ve Çevre

Başkan Vekili Özdemir, gün içindeki programı kapsamında ayrıca Sosyal Demokrat Belediyecilik Eşgüdüm Konseyi (SODEMBEK) toplantısına da katıldı. Toplantının ana gündeminde; çevre, şehircilik, iklim değişikliği, yerel yönetimlerin karşılaştığı güncel sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri yer aldı.

Ekran Resmi 2025 07 31 20.56.42

“Halkçı Belediyecilikten Taviz Yok”

Toplantıya ilişkin değerlendirmede bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Özdemir, tutuklu bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in çizdiği halkçı ve sosyal belediyecilik rotasında kararlılıkla ilerlemeye devam ettiklerini vurguladı. Özdemir, “Kentlerimizin geleceğini şekillendirecek güçlü adımlar için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak:Buse Yeşil

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.