Akdeniz Gerçek | Antalya | Böcek Dört Duvar Arasından Seslendi

Böcek Dört Duvar Arasından Seslendi

Ailesinden ve Antalya’dan ayrı geçirdiği bayramda bir mektup kaleme alan Muhittin Böcek, Herkesin Başkanı vurgusu yaparak, adaletin er ya da geç tecelli edeceğine olan inancını dile getirdi.

Ailesinden ve Antalya’dan ayrı geçirdiği bayramda bir mektup kaleme alan Muhittin Böcek, Herkesin Başkanı vurgusu yaparak, adaletin er ya da geç tecelli edeceğine olan inancını dile getirdi.

Böcek Dört Duvar Arasından Seslendi
KAYNAK: Buse Yeşil

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ramazan Bayramı vesilesiyle cezaevinden hemşehrilerine seslendi. Adalet ve vicdan vurgusu yaptığı mektubunda duygusal ifadeler kullanan Böcek, "Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir dünya için bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur" diyerek kararlılık mesajı verdi.

"Bu Mektubu Halkın İradesine İnanan Bir Yol Arkadaşınız Olarak Yazıyorum"

Başkan Muhittin Böcek, Antalyalılara hitaben yazdığı mektubuna, halkın iradesine ve demokrasiye olan bağlılığını hatırlatarak başladı. Zor günlerden geçildiğini ifade eden Böcek, mektubunda şu ifadelere yer verdi:

"Kıymetli Antalyalılar, sevgili hemşehrilerim; bu mektubu sizlere yalnızca başkan olarak değil, bu toprakların evladı, halkın iradesine, demokrasiye ve vicdana inanan bir yol arkadaşınız olarak kaleme alıyorum. Zor zamanlardan geçtiğimiz bugünlerde sizi yüreğimden gelen en derin duygularla selamlıyorum. Dayanışmanın, ADALETİN ve vicdanın er ya da geç galip geleceğine olan inancımı bir kez daha dile getirmek istiyorum. Şu an bu satırları yazarken bile, kalemim duygularımla yarışa giriyor" dedi.

"Düz Yaşayacağız, Dik Duracağız"

Hayata karşı duruşunun değişmeyeceğini belirten ve "fırıldak olmayın" uyarısında bulunan Böcek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Söylenecek o kadar şey var ki... Bir saniyesine bile hakim olamadığımız, hükmedemediğimiz bir hayat için, bir dünya için bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur. Düz yaşayacağız, düz duracağız, düz yürüyeceğiz, dik duracağız. Allah'ın izniyle hep böyle gittim, bundan sonra da böyle gideceğim. 'Bir insanın gücü sadece bulunduğu yerde değil, geride bıraktığı izlerde saklıdır...' Ben bu şehrin, bu güzel memleketimin insanlarına bir ömrümü adadım. Antalya sokaklarına sevgimi, emeğimi, alın terimi bıraktım. Ayrım yapmadan, yorulmadan, yılmadan, sağcı-solcu demeden 'Herkesin Başkanı' oldum" diye konuştu.

"Dört Duvar Arasındayım, Üzgünüm"

Bayramı sevdiklerinden uzak geçirmesinin verdiği üzüntüyü paylaşan Muhittin Böcek, mektubunu şu umut dolu temennilerle noktaladı:

"Bu bayramda ne yazık ki sizlerden, ailemden, sevdiklerimden ayrı, dört duvar arasındayım, üzgünüm. Ramazan Bayramı'nızı kutluyorum. Bu bayramın sizlere, ailenize, ülkemize, dünyaya; sağlık, mutluluk, huzur, barış ve adaletli güzel günlere vesile olmasını diliyorum. Umutla, inançla, dirençle buradayım. Sevgiyle, Adaletle, Cumhuriyetle, Atatürk'le kalın..." ifadelerini kullandı.

hd7ld01xqaag2gp

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız