Bayram Tatilinin Son Gününde Konyaaltı Sahili Doldu Taştı

9 günlük bayram tatilin son gününde tatilciler ve Antalyalılar Konyaaltı Sahili’ne akın etti. Bazı insanlar denize girerken, bazılar ise sahilde kitap okuyarak kumsal oturmayı tercih ettiler.
Bayram Tatilinin Son Gününde Konyaaltı Sahili Doldu Taştı

Antalya’da kent sakinleri ile tatili fırsat bilerek Antalya’ya gelen yerli ve yabancı turistler Ramazan Bayramı nedeniyle verilen 9 günlük tatilin son gününde Konyaaltı Sahiline akın ederek tadını çıkardılar. Zaman zaman yağışlı geçen tatil süresince denize girmeye fırsat bulamayan kimi vatandaşlar kendini Akdeniz’in serin sularına bırakırken, kimileri ise sahilde yakınları ile sohbet edip, kitap okumayı ve yürüyüş yapmayı tercih etti. Bazı vatandaşlar ise kürek sörfüyle denizin tadını çıkardı.

Bayram Tatilinin Son Gününde Konyaaltı Sahili Doldu Taştı

Denize Girmemek Olmaz

9 günlük Ramazan Bayramı tatili için Hakkari’den Antalya’ya geldiğini belirten Fevzi Bozkurt, “Antalya'ya tatil için geldim. Havalar biraz soğuk ama gelmişken de denize girmemek olmaz dedim. Su biraz bizim oralar gibi soğuk gibi duruyor. Hafta boyunca yağışlı geçtiği için çok bir kalabalık yok. Sadece Ruslar falan yüzüyor. Bizde onlara özeniyoruz, bakalım ne olacak” diye konuştu.
Bayram Tatilinin Son Gününde Konyaaltı Sahili Doldu Taştı

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.