Başpehlivan Ali Gürbüz Artık Aksu Belediyesi Adına Güreşecek

Kırkpınar’ın altın kemerli başpehlivanı Ali Gürbüz, 2025 sezonundan itibaren Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım adına er meydanlarında boy gösterecek. Aksu Belediyesi’nde düzenlenen imza töreniyle yeni dönem resmen başladı.
Yörük Türkmen Belediyeleri Antalya’da Buluştu
Aksu Belediyesi’nde gerçekleşen imza törenine, Başpehlivan Ali Gürbüz’ün yanı sıra, Aksu Perge Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Maden, Başkan Yardımcısı Mehmet Altay, kulüp yöneticileri, Aksu Güreş Ağası iş insanı Harun Şahin Kırbıyık, CHP Aksu İlçe Başkanı Hamza Erdem, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.
Elimden Gelenin Fazlasını Yapacağım
İmza töreni sırasında konuşan Ali Gürbüz, “Er meydanlarında Aksu’nun ve Belediye Başkanımız İsa Yıldırım’ın ismini en iyi şekilde duyurmak için elimden gelenin fazlasını yapacağım” dedi.
“Tüm Spor Dallarına Desteğimiz Sürecek”
İmza töreninde, açıklama yapan Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım tüm spor dallarına desteklerine devam edeceğini belirterek, "Ali Gürbüz gibi değerli bir sporcunun artık Aksu’yu temsil edecek olması bizler için büyük bir gurur. Başpehlivanımızın katılımıyla Aksu Perge Spor Kulübü Güreş Takımımız gücüne güç kattı. Bu önemli transfer sürecinde emek veren Kulüp Yönetim Kurulu Başkanımız Rıza Maden’e ve yönetim ekibine ayrıca teşekkür ediyorum. Aksu'muza hayırlı ve uğurlu olsun. Ata sporumuz olan yağlı güreşe ve tüm spor dallarına desteğimiz artarak sürecek” dedi.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.