ATSO ve AGYİD Ortaklığında Antalya'ya Gastronomi Kurulu Önerisi

AGYİD yönetimi ile görüşen ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hacısüleyman, bir gastronomi kurulu oluşturarak ortak çalışma yürütebileceklerini belirtti.
ATSO ve AGYİD Ortaklığında Antalya'ya Gastronomi Kurulu Önerisi

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetimi, Antalya Gastronomi Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği (AGYİD) yönetimini ağırladı. 

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Antalya Gastronomi Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği (AGYİD) Başkanı Güray Kanan ve dernek yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

"Gastronomi Kurulu Oluşturabiliriz" 

ATSO Başkanı Hacısüleyman, Antalya’nın sadece doğal güzellikleriyle değil, mutfağıyla da dünya çapında önemli bir yer edindiğine dikkat çekti. Başkan Yusuf Hacısüleyman, “Kentimizin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirebilmek için sektörün tüm paydaşlarıyla birlikte hareket edilmesi gerekiyor. Antalya yalnızca bir turizm cenneti değil, aynı zamanda gastronomi turizmiyle de ulusal ve uluslararası alanda tanınan bir şehir olmayı hedefliyor. Bu hedefe ulaşabilmek için yerel yönetimlerin ve özel sektörün iş birliği içinde çalışması son derece büyük önem taşımakta. ATSO ve AGYİD iş birliğinde bir gastronomi kurulu oluşturarak ortak çalışma yürütebiliriz” açıklamasını yaptı.

AGYİD Başkanı Güray Kanan da Antalya’yı bir gastronomi destinasyonu haline getirmek ve işletmelerin talepleri doğrultusunda personel yetiştirmek için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.