Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Antalyaspor Kocaelispor Arasında Kardeş Payı

Antalyaspor Kocaelispor Arasında Kardeş Payı

Antalyaspor’a verilen tribün cezası sonrası Kocaelispor taraftarı harekete geçti, cezanın yarısını üstlendi.

Antalyaspor’a verilen tribün cezası sonrası Kocaelispor taraftarı harekete geçti, cezanın yarısını üstlendi.

Antalyaspor Kocaelispor Arasında Kardeş Payı

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu’nda Antalyaspor ve Kocaelispor taraftarları tribünde birlikte maç izledi. Ancak talimatlara aykırılık nedeniyle Antalyaspor’a 168 bin TL para cezası kesildi. Kocaelispor taraftarları, cezanın yarısını ödemek için harekete geçti ve 84 bin TL’lik katkı yapmaya başladı. Taraftarlar, bu hareketle iki takım arasındaki dostluk bağını güçlendirmeyi amaçladıklarını belirtti.

“BU DOSTLUK HİÇBİR ZAMAN BİTMESİN”

Kocaelispor Organizasyon Müdürü Mehmet Açık, “Kardeş kulübümüz Antalyaspor ile oynadığımız kupa maçında Antalyaspor yönetimi kapılarını taraftarımıza açmıştı. Bu nedenle 168 bin TL ceza yedi. Kocaelisporlu taraftarlarımız da ‘Bizim yüzümüzden ceza yediler. Yarısını biz ödeyelim. Kardeş payı yapalım’ diyerek yarısını ödemek istedi. Aramızda organizasyon yaptık. Antalyaspor Kulübü yetkilileriyle görüştük. Hesap numaralarını aldık. 41 gönüllü arkadaşımız 84 bin lirayı göndererek cezayı da ortaklaşa ödeyeceğiz. Kardeş takım Antalyaspor’umuza bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bu dostluk hiçbir zaman bitmesin dileklerimizle” dedi.

“ANTALYASPOR BİZİM KARDEŞİMİZDİR”

Kocaelispor taraftarlarından Necdet Memiş, “Kardeş takımımız Antalyaspor kupa maçında bizim yüzümüzden, biz daha rahat maç seyredelim diye, bize yer gösterdikleri için 168 bin TL ceza yedi. Bizim amacımız cezanın yarısını ödemek. Antalyaspor’un bu paraya ihtiyacı yok. Ama bizim onlara olan saygımız ve sevgimizden bu cezanın yarısını ödeyeceğiz. Ben de payıma düşen 2 bin TL’yi Antalyaspor’un hesabına göndereceğim. Bize gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ederim. Antalyaspor bizim kardeşimizdir, her zaman da kardeşimiz olarak kalacak” ifadelerini kullandı.

49396

“DOSTLUK VE KARDEŞLİK EBEDİYEN SÜRECEK”

Kocaelispor taraftarlarından Kadir Çalışkan da, “Antalyaspor ile yapmış olduğu mücadelede biliyorsunuz ki tribün cezası aldık. 168 bin liralık tribün cezasını biz Kocaelisporlu 41 arkadaşımız paylaşacak. Biz Antalyaspor’a bu desteği sağlayacağız. Dostluk ve kardeşlik ebediyen sürecek. Hiçbir zaman bitmeyecek. Antalyaspor, Kocaelispor hep kardeş kalacak. Antalyaspor’a sevgiler” dedi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız