Antalyalı Gençler Eskişehir’de Başarıya Doydu

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından 2–3 Ağustos 2025 tarihlerinde Eskişehir’de düzenlenen U18 Kulüpler Türkiye Şampiyonası, genç sporcuların kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Veli Demir Otomotiv sponsorluğunda organizasyona katılan Antalyaspor’un U18 Kadın ve Erkek Atletizm Takımları, takım sıralamasında Türkiye altıncısı olarak önemli bir başarıya imza attı.
Antalyasporlu Genç Atletler Dev Kulüplerle Rekabet Etti
2008–2012 doğumlu toplam 33 sporcuyla (15 kadın, 18 erkek) sahaya çıkan Antalyaspor, Enka, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi Türkiye’nin köklü kulüpleriyle birlikte İstanbul, Bursa ve Sakarya'nın belediye takımlarıyla yarıştı.
Emine Elif Özer’den Altın Madalya
Antalyaspor’un formda ismi Emine Elif Özer, Sırıkla Atlama branşında şampiyon olarak altın madalya kazandı. Takım arkadaşı Emine Nur Bektaş ise hem Gülle Atma hem de Sırıkla Atlama branşlarında ikincilik elde ederek takımına önemli puanlar kazandırdı. Kadınlarda ayrıca Ayşe Akçay, Çekiç Atma yarışında 4’üncü olurken, Birce Demirdoğan ise Yüksek Atlama branşını 4’üncü sırada tamamladı.
Antalyaspor Kümede Kalabilecek mi? Çarpıcı Süper Lig Tahmini
Erkek Takımda Başarı Devam Etti
Erkeklerde Asil Kaan Üste, Yüksek Atlama branşında Türkiye üçüncüsü olurken; Efe Nazım Gökyıldız da Sırıkla Atlama yarışında 4’üncü olarak takımına katkı sağladı. Antalyaspor Erkek Takımı da elde ettiği puanlarla genel sıralamada Türkiye altıncılığına ulaştı.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.