Antalya'daki Yangın Bölgelerinde Elektrik Kesintileri Uygulanıyor

Antalya’nın Aksu, Alanya, Gazipaşa ve Muratpaşa ilçelerinde çıkan yangınlar sonrası Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ), yangın bölgelerinde can ve mal güvenliği amacıyla geçici elektrik kesintileri uygulanacağını duyurdu. Vatandaşlara SMS yoluyla bilgilendirme yapıldı.
Antalya'daki Yangın Bölgelerinde Elektrik Kesintileri Uygulanıyor

Antalya'nın Aksu,Alanya, Gazipaşa, Manavgat ve Muratpaşa ilçelerinde başlayan yangınlar sonrası Akdeniz Elektrik Dağıtım Şirketi (AEDAŞ) o bölgede yaşayan vatandaşlara SMS yoluyla bilgilendirme mesajı gönderdi. Şirket yangına sağlıklı müdahale edilmesi için o ilçelerin yangın bölgelerinde elektrik kesintisi yapacağını duyurdu.

Antalya'daki Yangın Bölgelerinde Elektrik Kesintileri Uygulanıyor

AEDAŞ’tan SMS ile Uyarı Mesajı Gönderildi

AEDAŞ, bölgedeki abonelere kısa mesajla bilgilendirme yaptı. Gönderilen mesajda şu ifadeler yer aldı:

"Değerli Müşterilerimiz, Antalya’da meydana gelen yangınlar ve yangın riski taşıyan bazı bölgelerde, can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla tedbiren geçici elektrik kesintileri uygulanabilmektedir. Kesintiler, hizmetimizin güvenli bir şekilde sürdürülebilmesi için gerekli önlemlerdir. Lütfen yangın bölgesine yaklaşmayın ve resmi uyarıları takip edin. Ekiplerimiz, gerekli kontrollerin ardından enerji arzını güvenli bir şekilde yeniden sağlayacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.