Antalya’da Turistten Örnek Davranış! Sahibine Ulaştırdı
Antalya Boğazkent’te tatil yapan turist, kaybettiği telefonun acısını yaşayan biri olarak bulduğu cep telefonunu hemen sahibine ulaştırdı.

Yayınlanma:
Güncelleme:
Antalya’nın Serik ilçesinde tatil yapan Moldovyalı turist Vlad Istrati, geçmişte kendi telefonunu kaybedip geri alamamanın üzüntüsünü yaşadı. Bu yüzden bulduğu cep telefonunu hemen sahibine teslim etmek için harekete geçti.
Telefonunu Unutan Kadın, Telefonuna Kavuştu
Boğazkent turizm merkezinde mola veren Ümmü Karaca, cep telefonunu unutunca büyük endişe yaşadı. Telefonunu bulan Vlad, sosyal medya üzerinden Karaca’nın arkadaşlarına ulaşarak telefonu geri teslim etmek istediğini bildirdi. Zabıta desteğiyle gerçekleştirilen teslimat sonunda Karaca telefonuna kavuştu.
“Kendi Yaşadığım Üzüntüyü Başkası Yaşamasın İstedim”
Vlad Istrati, “Ben de yıllar önce telefonumu kaybettim ama geri veren olmadı. Bu yüzden bulduğum telefonu sahibine ulaştırmak istedim” diyerek örnek bir davranış sergiledi.
Kaynak:İHA
Antalya
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.