Antalya'da Ticaretini Yapacaklardı Yakalandılar! 21 Kilo Madde Ele Geçirildi

Antalya'ya getirilen kilolarca yasaklı madde ele geçirildi. Ticaretini yapmak üzere piyasaya sürmeye çalışanlar yakalandı.
Antalya'da Ticaretini Yapacaklardı Yakalandılar! 21 Kilo Madde Ele Geçirildi

Antalya'da Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uy*şturucuyla mücadele kapsamında şok operasyon yapıldı.

Antalya'ya uy*şturucu madde naklederek ticaretini yapan şahıs ve gruplara yönelik çalışmalarda; C.S. ve C.S. isimli şahısların yasaklı madde depoladığı ve bu maddeleri torbacı olarak tabir edilen uy*şturucu satıcıları aracılığı ile kentte piyasaya süreceği bilgisi elde edildi.

Antalya'da Ticaretini Yapacaklardı Yakalandılar! 21 Kilo Madde Ele Geçirildi 2

Kilolarca Uy*şturucu Bulundu, 2 Şüpheli Yakalandı

Operasyonda 21 kilo 500 gram esr*r sk*nk maddesi ile 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Düzenlenen baskınlarda 2 şüpheli yakalandı. Adli makamlara sevk edilen şüpheliler, 'Uy*şturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.