Antalya’da okul servis protokolü imzalandı

Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yasin Eriş ile 2025–2026 eğitim ve öğretim yılına ilişkin okul servis protokolü imzalandı.
Antalya’da okul servis protokolü imzalandı

Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yasin Eriş ile 2025–2026 eğitim ve öğretim yılına ilişkin Antalya Servisçiler Odası ile protokol imzalandı.

antalyada-okul-servis-protokolu-imzalandiserviscsiler-odasi.webp

Servisçi esnafına hayırlı olsun

İmza töreninde konuşan Antalya Servisçiler Odası Başkanı Süleyman Şahin, yeni dönemin servisçi esnafına hayırlı olması temennisinde bulundu. Protokolle birlikte öğrencilerin güvenli ve düzenli bir şekilde okullarına ulaşımının sağlanması hedeflendi.

antalyada-okul-servis-protokolu-imzalandiserrvisciler-odasi.webp

“Kazasız belasız bir yıl olsun”

Servis taşımacılığı yapan esnafa seslenen Şahin, “Tüm meslektaşlarımıza kazasız ve belasız bir eğitim-öğretim yılı diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Buse Yeşil

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.