Antalya’da Narkotik Operasyonu! Emniyet Teyakkuzda

Antalya’da emniyet güçleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 4 kilogram esrar ele geçirildi.
Antalya’da Narkotik Operasyonu! Emniyet Teyakkuzda

Antalya’da emniyet güçleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 4 kilogram esrar ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü birimlerince yürütülen çalışmalar kapsamında, uyuşturucu maddelerin kaynağının kurutulması, ticaretinin ve kullanımının engellenmesi amacıyla şehre uyuşturucu madde naklederek ticaretini yapan şahıs ve gruplara yönelik operasyonlar aralıksız devam ediyor.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün Operasyonu

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından şehir merkezinde yapılan iki ayrı operasyonda toplamda 4 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. Operasyonlar sonucunda 4 şahıs hakkında “uyuşturucu madde ticareti yapma ve sağlama” suçundan tahkikat başlatıldı.

3 Kişi Tutuklandı

Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 3’ü tutuklandı. Operasyonlar ve tahkikatlar devam ediyor. Bu operasyon, Antalya’da uyuşturucu ticaretinin önlenmesi ve kullanımının engellenmesi yönündeki çalışmaların bir parçası olarak görülüyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.