Antalya’da Müzikseverlere Türkü Dolu Bahar Gecesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı THM Bölümü Korosu tarafından Atatürk Kültür Merkezi Aspendos Salonu'nda düzenlenen bahar konserine ilgi büyük oldu.
Antalyalılar Türkülerle Coştu
THM Müziği Bölümü öğrencileri, Şef Veli Pepe yönetiminde gerçekleştirdiği konser ile baharı karşılayan Antalyalıları türkülerle coşturdu. Konserde, izleyicilere hem müzikal hem de anlatımsal bir şölen gerçekleştirildi. Türküler, Alpdoğan Esenoğlu’nun hikâye düzenlemeleri ve anlatımı eşliğinde izleyicilere duygu dolu anlara sahne oldu.
Konserde, birçok türkü seslendirilirken, TRT İstanbul Radyosu mey-duduk Sanatçısı Zafer Taşdan da konuk sanatçı olarak sahneye çıktı. Gecenin sonunda Konservatuvar Şube Müdürü Okan Atila, THM Bölüm Başkanı Oğuz Paksoy ve Şef Veli Pepe’ye çiçek takdimi gerçekleştirildi.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.