Antalya'da Kazaya Neden Sürücü Polis Gelince Kaçtı

Konyaaltı Dumlupınar Bulvarı'nda seyir halinde ilerleyen motosikletli meydana gelen zincirleme kaza iki araç arasında sıkıştı. Motosiklet sürücüsü genç kız yaralandı. Kazaya neden olan araç sürücüsü ise yaya olarak olay yerinden kaçtı.
Antalya'da Kazaya Neden Sürücü Polis Gelince Kaçtı

Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Dumlupınar Bulvarı üzerinde saat 20.00 sıralarında meydana gelen kazada, tatil için ailesi ile birlikte Antalya'ya gelen Merve G. B. idaresindeki 06 BA 7846 plakalı otomobil Antalyaspor Kavşağına yaklaştığı sırada sıkışan trafikte frenleyerek yavaşladı. Yavaş bir şekilde ilerleyen trafikte sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 07 BAE 066 plakalı otomobil, önce genç motosiklet sürücüsü Havva E. Y.'nin (19) kullandığı 07 BZA 808 plakalı motosiklete ardından da motosikletin önünde bulunan Merve G. B. idaresindeki 06 BA 7846 plakalı araca çarptı. Kazada çarpmanın şiddetiyle Betül G. idaresinde ki 07 SEB 53 plakalı başka bir motosiklette devrildi.

antalyada-kazaya-neden-surucu-polis-gelince-kacti-2.jpg

Polis Gelince Olay Yerinden Kaçtı

Çarpmanın etkisiyle 07 BZA 808 plakalı motosiklet iki araç arasında sıkışırken motosiklet sürücüsü genç kız Havva E.Y. yaralandı. Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazaya sebep olan 07 BAE 066 plakalı araç sürücüsü polis ekiplerinin geldiğini görünce hızla yaya olarak olay yerinden uzaklaştı. Polis ekipleri kaza yerinden kaçan araç sürücüsünü yakalamak için çalışma başlatırken, iki araç arasında kalarak hurdaya dönen 07 BZA 808 motosiklet sürücüsü Havva E. Y. ve 07 SEB 53 plakalı motosiklet sürücüsü Betül G. olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.