Antalya'da İran Uyruklu Üç Kardeş Evlerinde Ölü Bulundu
Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, İran uyruklu üç kardeş, yaşadıkları dairede ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme:
Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi 2384 Sokak'ta bulunan sekiz katlı bir apartmanın en üst katındaki dairede, İran uyruklu üç kardeşin cansız bedenleri bulundu. Yakın zamanda eşyalı olarak kiraladıkları bu dairede yaşayan kardeşlerden haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
Ekipler Sevk Edildi
İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yedek anahtar kullanarak daireye giren ekipler, üç kardeşin cansız bedenleriyle karşılaştı. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından, kardeşlerin ölüm nedeninin belirlenmesi için detaylı soruşturma başlatıldı.
Polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma yürütüyor.
Kaynak:İHA
Antalya
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.