Antalya’da İkinci Kent Lokantası Kapılarını Açtı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kent Lokantası projesinin ikinci şubesini Kepez Güneş Mahallesi’nde hizmete sundu.
Antalya’da İkinci Kent Lokantası Kapılarını Açtı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ekonomik zorluklar yaşayan vatandaşlara destek olmak amacıyla başlattığı Kent Lokantası projesinin ikinci şubesini Kepez Güneş Mahallesi’nde hizmete sundu.

Uygun fiyatlı ve sağlıklı yemek artık Kepez’de

Antalya Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik uygulamaları kapsamında hayata geçirdiği Kent Lokantası projesinin ikinci şubesini Kepez ilçesi Güneş Mahallesi’nde açtı. Uygun fiyatlı ve kaliteli yemek hizmeti sunan lokanta, başta dar gelirli vatandaşlar, öğrenciler ve emekliler olmak üzere tüm Antalyalılara hizmet verecek. Lokanta, Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraki EKDAĞ A.Ş. tarafından işletilecek.

İlk Menü Afiyetle Yendi

İlk gün menüsünde tavuk çorbası, etli nohut, pilav ve salata yer aldı. Vatandaşlar dört çeşit yemeği oldukça ekonomik fiyatlarla tüketme imkânı buldu.

Kaliteli hizmet, hijyenik ortam

EKDAĞ A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Aydın, Kent Lokantası’nın sadece uygun fiyatlı değil aynı zamanda sağlıklı ve hijyenik koşullarda hizmet verdiğini belirtti. Aydın, “Bu bölge dar gelirli vatandaşlarımızın daha yoğun yaşadığı bir bölge. Muhittin Başkanımız da bu nedenle burayı tercih etti. Belediyemize ait tüm tesislerde olduğu gibi burada da ozonlama sistemiyle hijyen sağlanıyor. Atatürk Parkı EKDAĞ Tesisleri, Barbaros Çay Bahçesi ve plajlardaki işletmelerimizde nasıl kaliteli ve sağlıklı ürünler sunuyorsak, Kent Lokantalarımızda da aynı kaliteyi sürdürüyoruz. Asıl amacımız; dar gelirli vatandaşlarımızın, öğrencilerimizin ve emeklilerimizin faydalanabileceği sosyal tesisler açmak. Tüm vatandaşlarımızı Kent Lokantalarımıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir çorba fiyatına dört çeşit yemek

EKDAĞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Manavoğlu da projeye ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Piyasada bir çorba fiyatına dört çeşit yemek sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Kent lokantalarımızda kullanılan tüm malzemeler, diğer sosyal tesislerimizde kullandığımız birinci sınıf ve kaliteli ürünlerle aynıdır. Bu nedenle vatandaşlarımızdan büyük bir ilgi görüyoruz. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak dar gelirli vatandaşlarımıza bir nebze de olsa katkı sağlamak adına bu tür tesisleri açmaya devam edeceğiz.”

Vatandaşlardan projeye tam not

Lokantayı ilk gün ziyaret eden Antalyalılar, hem fiyatlardan hem de hizmet kalitesinden memnun kaldıklarını ifade etti.
Vatandaşlardan Can Keskin, “Fiyatları duyunca geldik. Tesis tertemiz, servis güzel, yemekler çok lezzetli. Bina yeni ve hijyen açısından çok iyi. Klima ve havalandırma sistemi oldukça yeterli. Lavabolar dahi pırıl pırıl. Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Teşekkür Etti

Bir diğer yurttaş Doğan Yıldıztekin ise, “Fiyatlar gayet makul, ortam temiz ve ferah. Bu güzel tesisi bizlere kazandırdığı için Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum" diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.