Antalya’da Halk Ekmek Rekoru! Kuyruklar Uzuyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı EKDAĞ Halk Ekmek, Mayıs ayında vatandaşlara 478 bin 789 adet uygun fiyatlı ekmek ulaştırdı. Sosyal belediyecilik kapsamında yürütülen bu hizmetle dar gelirli ailelerin sofrası destekleniyor.
EKDAĞ Halk Ekmek’ten Uygun Fiyatlı Ekmek Desteği
Antalya Büyükşehir Belediyesi, ekonomik zorlukların arttığı bu dönemde sosyal belediyecilik anlayışını güçlendirerek uygun fiyatlı ve sağlıklı ekmeği halkla buluşturmaya devam ediyor. Belediye iştiraklerinden EKDAĞ A.Ş. tarafından yürütülen Halk Ekmek uygulaması, Mayıs 2025’te 478.789 adet ekmek satışıyla önemli bir ihtiyacı karşıladı.
Vatandaşın Sofrasına Ekonomik Destek
Antalya'nın birçok noktasında kurulan EKDAĞ Halk Ekmek büfeleri sayesinde vatandaşlar piyasa fiyatlarının altında, kaliteli ve taze ekmeğe kolayca ulaşabiliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sosyal belediyecilik vizyonuyla hayata geçirilen proje, özellikle dar gelirli aileler için önemli bir yaşam desteği sunuyor.
“Antalya’nın Geçidesi” Sloganı ile Hizmette
EKDAĞ tarafından yürütülen bu proje, “Antalya’nın Geçidesi” sloganıyla halkın temel gıda ihtiyacını uygun koşullarda karşılarken, yüksek hijyen standartları ve sürdürülebilir üretim prensibiyle de halkı ucuz ekmekle kavuşturuyor
Kaynak:Hatice Akkılıç
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.