Antalya’da Halk Ekmek Çalışanlarına Hijyen Eğitimi

Antalya Döşemealtı’nda bulunan EKDAĞ Halk Ekmek Fabrikası personellerine güvenlik ve hijyen eğitimi verdi. İş Güvenliği Uzmanı İsmail Polat Rahat’ın verdiği eğitimde, iş kazalarının önlenmesi, hijyen şartlarına uyum, havalandırma ve toz kontrolü eğitimi, kişisel koruyucu donanım hakkında bilgiler verdi.
Antalya İhracatta İlk Çeyrekte Yarım Milyar Dolara Ulaştı
ÖNCELİĞİMİZ HER ZAMAN CAN GÜVENLİĞİ
Halk Ekmek fabrikasındaki eğitimlere personeliyle birlikte katılan EKDAĞ A.Ş Genel Müdürü Ahmet Aydın, “Halk Ekmek fabrikamızda gıda mühendislerimiz sürekli denetimlerini yapmaktadır. Belirli aralıklarla bütün EKDAĞ tesislerimizde iş sağlığı ve güvenliği eğitimi ile acil durum eğitimlerini verdiriyoruz. Hem çalışanlarımızın, hem de Antalyalı vatandaşlarımızın can güvenliği için tesislerimizde olası kazalar için ilk yardım ve acil müdahale personeli de yetiştiriyoruz” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.