Antalya’da Gece Saatlerinde Ağaçlar Budandı
Antalya’da gece saatlerinde baharın yaklaşmasıyla beraber ağaçların sağlıklı büyümesi için ana arterler ve caddelerde ağaç budama çalışması yapıldı.

Yayınlanma:
Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, ağaçlarının sağlıklı gelişiminin desteklenmesi ve olası risklerin önlenmesi amacıyla kent genelinde ağaç budama çalışması başlattı.
Antalya'da Tefecilere Göz Açtırmadılar! Tutuklandılar!
ETAP ETAP DEVAM EDECEK
Budama faaliyetleri Trafik akışını ve kent yaşamını olumsuz etkilememek amacıyla gece yapıldı. Ekipler, ağaç budama çalışmalarına ilk etapta Gazi Bulvarı’nda başlattı. Ağaçların budanmasıyla aynı zamanda sürücülerin görüş açısının iyileştirilmesini ve yayaların güvenliğinin artırılması sağlanıyor. Ana arterler ve caddelerdeki ağaç budama çalışmaları etap etap devam edecek.
Kaynak:Haber Merkezi
Antalya
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.