Antalya’da Falezlerden Düşen Turist Yaşamını Yitirdi

Olay, saat 05.00 sularında Muratpaşa ilçesi Gençlik Mahallesi’nde bulunan Karaalioğlu Parkı’nda meydana geldi. Kayalıklardan bir kişinin düştüğünü fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.
Kurtarma Botu Devreye Girdi
İtfaiye ekipleri, kayalıkların alt kısmına inerek kurtarma çalışmalarına başladı. Ancak yaralının karadan çıkarılmasının güç olması nedeniyle, Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü’ne bağlı bir bot da müdahale için bölgeye gönderildi.
Denizden Çıkarıldı Ama Kurtarılamadı
Ekiplerin yaklaşık yarım saatlik çalışması sonucu, yabancı uyruklu Luke Brenken (23), bulunduğu noktadan alınarak botla Antalya Yat Limanı’na getirildi. Burada bekleyen sağlık ekipleri, Brenken’in sol kolunda kırık ve baş bölgesinde ağır travma olduğunu tespit etti. Yapılan kontrollerde genç adamın hayatını kaybettiği belirlendi.
Soruşturma Başlatıldı
Savcılık ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin limandaki çalışmasının ardından Luke Brenken’in cansız bedeni Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayın nasıl gerçekleştiğine dair soruşturma başlatıldı.
Manavgat’ta Kafesinden Kaçan Aslan Acımasızca Etkisiz Hale Getirildi
Kaynak:İHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.