Antalya’da Düden Şelalesi Ziyarete Kapatıldı

Antalya’da aşırı rüzgar ve fırtınanın nedeniyle Düden Şelalesi ziyarete kapatıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.
Antalya’da Düden Şelalesi Ziyarete Kapatıldı

Türkiye’yi etkisi altına alan soğuk hava dalgası pek çok yerde fırtınaya sebep oldu. Rüzgarın ve fırtınanın esiri olan Antalya’da ise olumsuz hava şartları nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediyesi Düden Şelalesi’nin 1 günlük ziyarete kapandığını ifade etti.

Antalya’da Düden Şelalesi Ziyarete Kapatıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi sosyal medya üzerinden şu ifadelere yer verdi: “Şehrimizde etkili olan fırtına nedeniyle Düden Şelalesi, 1 gün süre ile bugün (20 Mart 2025) ziyarete kapatılmıştır.  Anlayışınız için teşekkür ederiz.”
 

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.