Antalya'da trafikten menedilen binlerce araç yediemin otoparklarına götürülüyor. Yediemine çekildikten bir süre sonra satışı yapılmayan binlerce araç, otoparkta çürümeye terk ediliyor.
Lüks olanlardan 20 yıldır satışı yapılmayanlara kadar çok sayıda araç otoparkı doldururken üzerinde plakası bulunan yeşil renkli bir araca ait bagaj kapağı da dikkat çekiyor.

Yediemindeki Bagaj Kapağının Hikayesi
Antalya'da 3 yıldır yediemin otoparkında bulunan bagaj kapağının, 2022 yılında Akdeniz Sanayi Sitesi'nde yapılan uygulamada polis ekipleri tarafından üzerindeki plakadan sorgusu yapıldı.

Plakaya ait araç üzerinde çok sayıda haciz olduğu görülünce bagaj kapağı çekiciyle yediemin otoparkına gönderildi. Otoparka zimmetli olan bagaj kapağı, 3 yıldır araçların arasında bekliyor.

Geçtiğimiz yıl otoparkın taşınması sürecinde araçlarla birlikte yeni kurulan otoparka taşınan bagaj kapağının ne olacağı bilinmiyor.

"Taşındığımız Her Yere Götürüyoruz"
Türkiye'de fıkra gibi olaylar yaşandığını belirten Antalya Otoparkçılar ve Oto Yıkamacılar Derneği Başkanı Mustafa Hakan Topçu, "Sanayi sitesinde uygulama yapan polis ekipleri, üzerinde plaka olan bagaj kapağını görüyor. Plakayı sorgulayınca, plaka üzerinde çok sayıda haciz kararı olduğu için yediemin otoparkına teslim ediliyor. 2022 yılından bu yana bagaj kapağını bekliyoruz. Taşındığımız her yere de götürüyoruz. Bize zimmetli, kimse işlem de yapmıyor. Bagaj kapağı daha ne kadar bizimle duracak bilmiyoruz" açıklamasını yaptı.
