Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Vatandaşlardan Belediyede İş Vaadiyle Para Topladı

Vatandaşlardan Belediyede İş Vaadiyle Para Topladı

Kepez’de kendisini gümrük görevlisi olarak tanıtıp uygun fiyatlı telefon, araç ve işe yerleştirme vaadiyle 3 kişiyi dolandırdığı belirlenen A.T., polis operasyonuyla yakalanarak tutuklandı.

Kepez’de kendisini gümrük görevlisi olarak tanıtıp uygun fiyatlı telefon, araç ve işe yerleştirme vaadiyle 3 kişiyi dolandırdığı belirlenen A.T., polis operasyonuyla yakalanarak tutuklandı.

KAYNAK: Bülten
Vatandaşlardan Belediyede İş Vaadiyle Para Topladı

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Kepez ilçesinde meydana gelen “nitelikli dolandırıcılık” olaylarına ilişkin yürüttüğü çalışma kapsamında bir şüpheliyi yakaladı. Üç ayrı vatandaşın şikâyeti üzerine başlatılan soruşturma sonucunda A.T. isimli şahsın farklı vaatlerle para aldığı tespit edildi.

UYGUN FİYAT VAADİYLE PARA TOPLADI

Yapılan incelemelerde, şüphelinin kendisini gümrük müdürlüğünde görevli olarak tanıttığı belirlendi. Bu kapsamda yurt dışından gelen telefonları uygun fiyata işletebileceğini söyleyerek bir vatandaştan 30 bin TL aldığı tespit edildi.

Ayrıca gümrük müdürlüğünden uygun fiyatla araç ve telefon temin edeceği vaadiyle bir başka kişiden 4 bin TL kaparo aldığı öğrenildi.

BELEDİYE BAŞKANLARIYLA FOTOĞRAF GÖSTERDİ

Şüphelinin, belediye başkanlarını tanıdığını iddia ederek onlarla çekilmiş fotoğraflarını gösterdiği ve bu yolla güven kazandığı kaydedildi. Bu yöntemle bir vatandaşın yakınını işe yerleştirme vaadiyle 15 bin TL aldığı belirlendi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Emniyet ekiplerinin çalışmaları sonucunda yakalanarak gözaltına alınan A.T., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız