Antalya’nın Serik ilçesinde bir apartman dairesinde çıkan yangın kısa sürede büyüyerek evi kullanılamaz hale getirdi. Yangında evde bulunan para ve çekler de kül oldu.
Yangın Belek’te Meydana Geldi
Olay, Belek Mahallesi’nde bulunan bir binanın ikinci katındaki dairede çıktı. Dumanları fark eden çevredekiler, durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Yangın sırasında binada bulunan vatandaşlar kendi imkanlarıyla dışarı çıkarak canlarını kurtardı.
İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucu yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Alevlerin sardığı daire ise tamamen kullanılamaz hale geldi.
6 Kişi Kendi İmkanlarıyla Çıktı
Yangın esnasında binada bulunan 6 kişinin panikle dışarı çıktığı öğrenildi. Olay sırasında yanan dairede kimsenin bulunmadığı belirtildi.
“Paramız ve Çeklerimiz Yandı”
Yangın sonrası büyük şok yaşayan ev sahibi Talha Sahil, evdeki birikimlerinin de kül olduğunu söyledi. Sahil, “Evin elektrik tesisatı zayıftı. Yangında mutfak ve yatak odası yanmış. Evde çeklerim ve paramız vardı. Hepsi yanmış. Miktarını bilmiyorum, birikim yapıyorduk. Evimizin yandığını emlakçıdan öğrendik” ifadelerini kullandı.
İnceleme Başlatıldı
Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için polis ve itfaiye ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.