Antalya’da 4 Milyon Dolarlık Rüşvet İddiası!

Gazeteci Fuat Uğur, Antalya merkezli rüşvet operasyonuna dair çarpıcı iddialarda bulundu.
Antalya’da 4 Milyon Dolarlık Rüşvet İddiası!

Gazeteci Fuat Uğur, Antalya merkezli rüşvet operasyonuna dair çarpıcı iddialarda bulundu. Uğur, 4 milyon doların bir siyasi figüre teslim edildiğini öne sürdü. İddialar, Muhittin Böcek ve oğlu Mustafa Gökhan Böcek’in de adının geçtiği soruşturmayla birleşti.

Fuat Uğur’dan Çarpıcı İddialar

Gazeteci Fuat Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Antalya’da devam eden rüşvet soruşturmalarıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Uğur, “Antalya’dan ayrılamıyor ki her şey ortaya çıkacak diye ödü patlıyor. Az buz değil, 4 milyon dolar bu. Kendisine teslim edilmiş. Ne için? Adamın oğlunu kurtarsın diye. Sonra da iş yatmış ama para uçmuş gitmiş” dedi.

755d308f-7984-4f20-9fb2-a369502bd35c.jpg

İddialar Ali Mahir Başarır’a Yöneldi

Uğur’un sözlerinin ardından kulislerde, sık sık Antalya ziyaretleriyle gündeme gelen CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır’ın bu süreçte adı geçen isimlerden biri olduğu iddia edildi.

Böcek ve Oğlu Gündemde

İddialarda adı geçen kişinin ise Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve yargılanmayı bekleyen oğlu Mustafa Gökhan Böcek olduğu öne sürüldü. Böcek ailesi, son iki aydır süren rüşvet operasyonlarıyla kamuoyunun gündeminden düşmüyor.

Emniyet Müdürü de Operasyonda Gözaltında

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen rüşvet operasyonu kapsamında Antalya Emniyet Müdürü İlker Arslan da gözaltına alınmıştı. Arslan’ın adı, Böcek ailesinin finansal hareketleri incelenirken ortaya çıktı.

Rüşvet Trafiği Nasıl Ortaya Çıktı?

Savcılık, Muhittin Böcek ve oğlu Mustafa Gökhan Böcek’in finansal hareketlerini mercek altına aldı. Yapılan incelemelerde, rüşvet trafiğinin emniyet müdürü aracılığıyla Fazlı Ateş isimli şahıs üzerinden yürütüldüğü tespit edildi.

1757237801997akdenizgerceks.webp

Antalya’ya Sık Ziyaret

5 Temmuz’dan bu yana Antalya’ya sık sık ziyaretlerde bulunan Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, bilinen en az dört kez kente geldi. Başarır, gözaltı kararının ardından Antalya’da adliye, CHP İl Başkanlığı gibi birçok noktada açıklamalarda bulundu. Son ziyaretinde ise sokaklara inerek vatandaşla selamlaştı. Kulislerde, Başarır’ın bazı gelişlerinde fotoğraf vermediği iddia ediliyor. Hatta geçtiğimiz günlerde CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ile Antalya’ya geldiği ve Muhittin Böcek'i ziyaret ettiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.