Antalya genelinde yeni eğitim öğretim dönemi en üst düzeyde ele alındı. 2026-2027 Eğitim Öğretim Yılı Senebaşı İl Milli Eğitim Komisyonu Toplantısı, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yasin Eriş başkanlığında, eğitim müfettişleri başkanı, müdür yardımcıları, şube müdürleri, okul/kurum müdürleri ile resmi, özel ve kırsal bölgelerde görev yapan öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Merkezden Kırsala
Toplantıda Antalya kent merkezindeki okullardan en uzak mahallelerdeki sınıflara kadar uzanan kapsamlı bir koordinasyon hattı kuruldu.
Antalya genelindeki binlerce öğrenci ve veliyi yakından ilgilendiren süreç, sene başı koordinasyonunun sahaya eksiksiz yansıtılmasıyla birlikte 2026-2027 takviminde somut sonuçlarını vermeye başlayacak.
