Antalya ve Çevresine Sarı Uyarı! Meteoroloji Saat Verdi
Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Antalya ve çevresi için sarı uyarı verdi. Batıdan başlayıp il merkezine gelecek. Bu saatlere dikkat!

Yayınlanma:
Antalya ve çevresi için meteorolojiden sarı uyarı geldi. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Antalya için çok kuvvetli yağışın beklendiğini duyurdu.
Meteoroloji Saat Verdi
Son ölçümlere göre; Antalya ve çevresinde Ramazan Bayramı'nın son günü olan 1 Nisan 2025 Salı saat 04.00'da başlayacak kuvvetli yağışlar tüm gün sürecek ve aynı gün 23.59'da sona erecek.
Batıdan Başlayıp İl Merkezine Gelecek
Antalya'nın batısından başlayarak zamanla il merkezinde yerel olarak kuvvetli ve çok kuvvetli (21-75 kg/m2), sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Yağışların 1600 metre rakım üzerinde kuvvetli kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor.
Kaynak:Haber Merkezi
Antalya
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.