Akdeniz Gerçek | Antalya | Antalya ve Bursa'da Cezaevine Uzanan Uyuşturucu Ağına Baskın

Antalya ve Bursa'da Cezaevine Uzanan Uyuşturucu Ağına Baskın

Cezaevine yasak eşya sokulması ağını da kapsayan geniş çaplı operasyonda, Antalya ve Bursa'daki adreslere eş zamanlı baskın düzenlendi.

Cezaevine yasak eşya sokulması ağını da kapsayan geniş çaplı operasyonda, Antalya ve Bursa'daki adreslere eş zamanlı baskın düzenlendi.

Antalya ve Bursa'da Cezaevine Uzanan Uyuşturucu Ağına Baskın
KAYNAK: Bülten

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde zehir tacirlerine yönelik yürütülen geniş çaplı soruşturmada güvenlik güçleri düğmeye bastı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu madde imal ve ticareti, cezaevine yasak eşya sokulması veya bulundurulması ile kullanmak amacıyla uyuşturucu temin etme suçlarına karıştığı belirlenen suç ağına yönelik takip tamamlandı. Elde edilen istihbarat doğrultusunda Antalya ve Bursa illerinde önceden belirlenen 15 şüphelinin ikametgahlarına ve eklentilerine eş zamanlı şafak operasyonu düzenlendi.

Kilolarca Skunk ve Metamfetamin Ele Geçirildi

Jandarma timlerinin adreslerde gerçekleştirdiği aramalarda suç unsurları tek tek tespit edildi. Operasyon kapsamında toplam 13 bin 700 gram skunk ile 30 gram metamfetamin ele geçirilerek piyasaya sürülmesi engellendi. Uyuşturucu maddelerin yanı sıra cezaevlerine ulaştırılmak üzere hazırlandığı değerlendirilen yasaklı materyaller ve suç delillerine adli makamlarca el konuldu.

13 Kişi Gözaltında

Baskınlar sırasında uyuşturucu madde ticareti ve sevkiyatında aktif rol oynadığı belirlenen 13 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında kapsamlı adli tahkikat başlatıldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız