Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
20°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Antalya Korkutelililer Derneği Başkanı İmirgi Taburcu Oldu

Antalya Korkutelililer Derneği Başkanı İmirgi Taburcu Oldu

Antalya Korkutelililer Derneği Başkanı Adnan İmirgi, anjiyo ameliyatı oldu. 1 gece yoğun bakımda yatan İmirgi’nin durumunun iyi olduğu ve taburcu edildiği öğrenildi.

Antalya Korkutelililer Derneği Başkanı Adnan İmirgi, anjiyo ameliyatı oldu. 1 gece yoğun bakımda yatan İmirgi’nin durumunun iyi olduğu ve taburcu edildiği öğrenildi.

Antalya Korkutelililer Derneği Başkanı İmirgi Taburcu Oldu

Antalya Korkutelililer Derneği Başkanı Adnan İmirgi, hafta sonu Cuma günü saat 18.00’da göğüs ağrısı şikayeti ile Antalya Şehir Hastanesi Acil Servisi’ne başvurduğu, gerekli inceleme ve tetkiklerin ardından gerçekleştirilen başarılı anjiyo işlemi sonrası bir gece yoğun bakımda tedbir amaçlı kalan İmirgi’nin sağlıklı bir şekilde taburcu edildiği öğrenildi. Konuyla ilgili derneğin yaptığı paylaşımda, “Bu süreçte bizlere her daim destek olan, bizzat hastaneye gelerek yakından ilgilenen Antalya İl Sağlık Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Behzat Özkan’a en kalbi şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca, Şehir Hastanesi Acil Servis ekibinden Kardiyoloji hekimlerine, hemşirelerimize ve tüm sağlık çalışanlarımıza göstermiş oldukları üstün gayret, insan odaklı yaklaşım ve özverili hizmet için sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Sağlık camiamızın gücünü ve değerini bir kez daha derinden hissettiğimiz bu süreçte, gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalışan tüm Şehir Hastanesi personeline gönülden teşekkür ediyor; çalışmalarında başarılarının devamını diliyoruz” denildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız