Süper Lig’in 17. haftasında Alanyaspor’a 2-0 mağlup olan Fatih Karagümrük’te teknik sorumlu Atılay Canel, teknik ekiple birlikte görevinden ayrıldığını açıkladı.
Alanyaspor Karagümrük'ü 2 Golle Geçti
Alanyaspor Mağlubiyeti Sonrası Şok Karar
Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında deplasmanda Alanyaspor’a 2-0 yenilen Fatih Karagümrük’te teknik sorumlu Atılay Canel, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında istifa ettiklerini duyurdu.
“Görevi Bıraktık”
Canel, alınan mağlubiyetin ardından yaptığı açıklamada, “İyi oynayamadık, istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Kulübümüz ikinci devre yeni bir yapılanmaya gidecek. Biz de bu süreçte teknik ekip olarak görevi bıraktık. İnanıyorum ki yapılacak transferlerle Karagümrük ligde kalacaktır. Bu formanın ağırlığını kaldıramayan oyuncularla da yollar ayrılacaktır” dedi.
Maçın Detayları
Canel, oyuna durgun başladıklarını ve erken gol yediklerini belirterek, “İkinci yarı biraz toparlandık. Ancak yan hakemin sakatlanması sonrası oyuncularımız konsantrasyon kaybetti ve taçtan gelen pozisyonla ikinci golü yedik” ifadelerini kullandı.
Süper Lig’de Alanyaspor’dan Kritik Galibiyet! Pereira’dan Puan İtirafı
Yeni Yapılanma Mesajı
Fatih Karagümrük’ün ikinci yarıda yeni bir yapılanmaya gideceğini söyleyen Canel, “Çok iyi futbolcular transfer edilecektir. Bu yeniden yapılanma ile Karagümrük ligde kalacaktır” diye konuştu.
Son Sırada Kapattı
Fatih Karagümrük, Süper Lig’in ilk yarısını 17 maç sonunda topladığı 9 puanla son sırada tamamladı.