Alanya’da İki İsim Hayatını Kaybetti: Cenazeler Belli Oldu

Alanya Belediyesi’nin düzenli olarak yayımladığı cenaze duyurularında bugün iki acı haber yer aldı.
Alanya’da İki İsim Hayatını Kaybetti: Cenazeler Belli Oldu

Alanya Belediyesi’nin düzenli olarak yayımladığı cenaze duyurularında bugün iki acı haber yer aldı. Emine Üzüm ve Nimet Aydın’ın vefat ettiği bildirildi. Yakınları ve sevenleri yasa boğuldu.

Emine Üzüm Son Yolculuğuna Uğurlanacak

04 Eylül 2025 tarihli duyuruda, Ayşe, Habibe, Nebile, Mustafa, Mehmet ve Salih Üzüm’ün annesi Emine Üzüm’ün vefat ettiği açıklandı. Cenazesi, yarın saat 11.00’de Güzelbağ Aile Mezarlığı’na defnedilecek. Taziye, Güzelbağ Mahallesi’ndeki evlerinin önünde kabul edilecek.

Nimet Aydın İçin Öğle Namazında Cenaze

Aynı gün yapılan ikinci duyuruda ise, Merhum Mehmet’in eşi, Feda Çora ve Feza Altuntaş’ın annesi, Yıldız Çora’nın kayınvalidesi, Cumhuriyet Halı Saha personeli Mustafa Aydın’ın ablası Nimet Aydın’ın hayatını kaybettiği bildirildi. Cenaze, öğle namazını müteakip Aşağıoba Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Alanya Belediyesi’nden Başsağlığı Mesajı

Alanya Belediyesi resmi açıklamasında, “Vefat eden hemşehrilerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Hatice Akkılıç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.