AKP Kepez Seçim Sonrası Strateji Belirliyor

AKP Kepez İlçe Başkanlığı, seçim sonrası yeni stratejiler belirlemek için toplantılar yaptı. Ziyaretlerine devam eden Hasan Demir, vatandaşlarla buluştu.
AKP Kepez Seçim Sonrası Strateji Belirliyor

Kepez Belediyesi’ni dört dönem yöneten AKP, yerel seçimlerde belediyeyi kaybetmesinin ardından Kepez İlçe Başkanlığı, yeni stratejiler belirlemek amacıyla toplantılar gerçekleştirmeye devam ediyor. İlçe Başkanı Hasan Demir’in başkanlığında yapılan haftalık Yönetim ve Yürütme Kurulu toplantılarında, partinin yerel ve genel hedefleri ele alınarak yeni yol haritaları belirlendi. Toplantıda, Ramazan ayı kapsamında yürütülen çalışmalar, planlanan faaliyetler ve mahalle ziyaretleri gündeme geldi. İlçe Başkanı Hasan Demir, toplantıya katılan davetlilere, “Toplantılarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kepez halkına en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

AKP Kepez Seçim Sonrası Strateji Belirliyor

Ziyaretler Yapıldı

İlçe Başkanı Hasan Demir, Karşıyaka Mahallesi’nde yaşayan Ayşe Teyze’yi ziyaret ederek kendisiyle uzun süre sohbet etti ve sorunlarını dinledi. AKP Kurucu İl Başkan Yardımcısı Niyazi Çetin’i de ziyaret etti. Çetin ile yapılan görüşmede fikir alışverişinde bulunuldu.

“Ramazan Huzur ve Hoşgörü Ayı”

Ramazan ayının birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdiğini vurgulayan İlçe Başkanı Hasan Demir, Kepez halkıyla bir araya gelmeye devam edeceklerini belirtti. “Gece gündüz demeden ziyaretlerimize devam ediyoruz. İftarda Kepezli hemşerilerimize konuk oluyor, bir lokma ekmeği paylaşıyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.