Antalya’da üniversite eğitimi gören 21 yaşındaki Rahmican Bahşi, kaldığı evde ölü bulundu. Genç öğrencinin ani ölümü ailesini ve üniversite camiasını yasa boğdu.
Denizli’nin Aşağıçeşme Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Bahşi’nin cansız bedenine yakınları ulaştı. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, Bahşi’nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Ölüm nedeninin yapılacak otopsi ile kesinleşeceği ifade edildi.
Akdeniz Üniversitesi Yasta
Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 3. sınıf öğrencisi olan Bahşi’nin vefatı büyük üzüntü yarattı. Üniversite Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Henüz 21 yaşında, hayatının baharındaki genç bir öğrencimizi kaybetmenin acısı hepimizin yüreğinde derin bir iz bıraktı. Kederli ailesine, arkadaşlarına ve tüm üniversite camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.”
Toprağa verildi
Rahmican Bahşi’nin cenazesi, dün ikindi namazına müteakip Aşağıçeşme Camii’nde cenaze namazının ardından Aşağıçeşme Mezarlığı’nda toprağa verildi.