AK Parti Serik'ten Abdurrahman Ak Denizli’de Trafik Kazasında Vefat Etti

AK Parti Serik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Ak geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.
Denizli'de Trafik Kazası Geçirdi
Antalya'dan Denizli'ye iş ziyaretine giden ve Acıpayam ilçesinde, dün saat 23.00 sıralarında yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan Ak'a bir aracın çarptığı öğrenildi.
Vefatını AK Parti Serik Başkanı Duyurdu
Acı haberi AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker açıkladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Abdurrahman Ak için başsağlığı mesajı yayımlayan Söker, "İlçe Yönetim Kurulu Üyemiz, kıymetli abimiz, yol arkadaşımız Abdurrahman Ak’ın elim bir trafik kazası sonucu vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Samimiyeti ve gönül insanlığıyla her zaman hatırlayacağımız Abdurrahman abimizin kaybı bizler için büyük bir acı. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve teşkilatımıza sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânın cennet olsun Abdurrahman abim" dedi.
AK Parti Serik: "Kaybı Büyük Bir Acı"
AK Parti Serik İlçe Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada ise "İlçe Yönetim Kurulu Üyemiz, kıymetli yol arkadaşımız Abdurrahman Ak’ın trafik kazası sonucu vefatını derin bir üzüntüyle öğrendik. Abdurrahman abimizin kaybı bizler için büyük bir acı. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve teşkilatımıza sabır ve başsağlığı diliyoruz" denildi.
Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal AK Parti’ye Katıldı! Erdoğan'dan Sürpriz Yorum
Kaynak:Banu Yapar
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.