Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
13°
Akdeniz Gerçek | Alanya | Alanya'da Seraların Arasındaki PTT Arsası Satışa Çıkarıldı

Alanya'da Seraların Arasındaki PTT Arsası Satışa Çıkarıldı

Ülke genelinde 39 taşınmazı satışa çıkardığını duyuran PTT Genel Müdürlüğü, Antalya'nın Alanya ilçesinde, seraların arasında bulunan arsasını da satıyor.

Ülke genelinde 39 taşınmazı satışa çıkardığını duyuran PTT Genel Müdürlüğü, Antalya'nın Alanya ilçesinde, seraların arasında bulunan arsasını da satıyor.

KAYNAK: Banu Yapar
Alanya'da Seraların Arasındaki PTT Arsası Satışa Çıkarıldı

PTT Genel Müdürlüğü, ülke genelinde 39 taşınmazı satışa çıkardı. İhale usulüyle satılacak PTT mülklerinden biri de Antalya'da seraların arasında bulunuyor.

Alanya'da Seraların Arasındaki PTT Arsası Satılıyor

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi, Antalya'nın Alanya ilçesinde bir arsayı satışa sundu. Payallar Mahallesi'nde bulunan 857 metrekare arsanın 379,27 metrekarelik hissesi ihaleyle satılacak. Söz konusu arsa seralar arasında bulunuyor.

alanyada-seralarin-arasindaki-ptt-arsasi-satisa-cikarildi-2.webp

Kapalı teklif açık artırma usulü ile satışı yapılacak arsanın muhammen bedeli 4 milyon 644 bin 934 TL 97 Kuruş, geçici teminatı ise 464 bin 493 TL 50 Kuruş olarak duyuruldu.

Satış ihalesi, 3 Ekim 2025 günü saat 16.00'da PTT AŞ Genel Müdürlüğü Yapı Daire Başkanlığı'nda yapılacak. İhale doküman temin bedeli 10 bin TL olarak açıklandı.

alanyada-seralarin-arasindaki-ptt-arsasi-satisa-cikarildi-3.webp

PTT 39 İlde Taşınmazlarını Satıyor

PTT Genel Müdürlüğü, borçları nedeniyle Antalya'nın yanı sıra İstanbul, Ankara, İzmir, Yozgat, Şanlıurfa, Osmaniye, Aksaray, Trabzon, İzmir, Manisa, Diyarbakır, Samsun, Malatya, Siirt, Kocaeli ve Gaziantep illerinde 30 mülkünü satacak. Taşınmazların çoğunluğu Yozgat'ta bulunuyor.

alanyada-seralarin-arasindaki-ptt-arsasi-satisa-cikarildi-4.webp

PTT'ye Satış Tepkisi

Öte yandan PTT’nin satış kararına tepki gösteren KESK’e bağlı Haber-Sen, PTT’nin 184 yıllık geçmişiyle halkın malı olduğunu ifade ederek, “Bu satışlar PTT’nin geleceğinin çalınmasıdır, kamuya ait değerler hiçe sayılıyor. Bu satışlar derhal durdurulmalı” açıklamasını yaptı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız